Salata de legume in paine

de Lau in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 2915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g legume mexicane
  • 4 cartofi maricei
  • 5 gogosari in otet
  • masline
  • 5 oua
  • sare
  • maioneza
  • felii de paine
  • ceapa verde sau patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de legume in paine:

Oule le fierbem tari  in apa cu sare,le scoatem in apa rece si lasam sa se raceasca,dupa care le vom curata de coaja

Cartofii ii curatam,ii taiem cuburi si ii punem la fiert,dupa care ii scurgem si ii lasam sa se raceasca,

Legumele le fierbem in apa cu sare,le scurgem de apa si lasam sa se raceasca foarte bine

Intre timp taiem gogosarul,adaugam maslinele,maioneza(din care oprim putin ca sa ungem feliile de paine),legumele,cartofi,sare dupa gust si amestecam bine,

Intr-o tava de cozonac o tapetam cu folie alimentara,masezam feliile de paine pe pereti laterali  si fundul tavii,adaugam 1/2 din compozitie de legume,asezam ouale si deasupra restul de legume,

Acoperim cu felii de paine si dam la frigider 2 ore

Dupa care vom rasturna pe un platou,ungem feliile de paine cu maioneza sau crema de branza,deasupra adaugam ceapa verde tocata,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Merisor 1

14.06.2013, 16:48

Ce interesant!

JamilaCuisine 1

14.06.2013, 17:24

Geniala ideea! Imi place mult de tot!

Lau 1

14.06.2013, 17:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua